Naturlig hudvård: Örtblommans muskelsalva

Nu är det dax för mitt första konsumenttips vad gäller naturlig hudvård/ekologisk hudvård. Detta är en hudvårdsprodukt som jag faktiskt använt i flera år och som aldrig gör mig besviken och jag kan därför med gott samvete rekommendera dig att testa den.

Hudvårdsprodukten ifråga är Örtblomman Muskelsalva. Vi kan börja med innehållet som är alltigenom naturligt: Rapsolja, Bivax, Johannesörts- och Arnicaolja samt eteriska oljor: Kamfer, Eukalyptus, Japanmynta, Kajaput och Rosmarin.

Naturlig hudvård som lindrar ömmande muskler

Som du säkert räknat ut är det här en hudvårdsprodukt som syftar till att ge värme och lindring åt ömma, ansträngda muskler, exempelvis vid träningsvärk. Och precis som utlovas är det här en både dryg och snabbverkande muskelsalva som snabbt masseras in i huden och ger verkan. Själv använder jag den alltid vid tillfällig värk i nacken eller vid de tillfällen då jag kört lite för hårt på gymmet (vilket faktiskt inträffar då och då he he).

Sammanfattningsvis är det här riktigt bra, 100%-ig naturlig hudvård som verkligen tjänar att specifikt syfte och gör det med bravur. Exempelvis använder jag mycket hellre den här än konkurrenter såsom tigerbalsam eller hästlinement. Den är inte speciellt dyr heller. 130 kr för 60 ml. Med tanke på vad den kan göra för ömmande muskler är det nästan gratis.

1 kommentar »

  1. Comment by Eva — 9 maj 2013 @ 15:28

    Hej!
    Var kan jag hitta denna salva, undras?

    Mvh
    Eva

RSS feed. TrackBack URI

Lämna en kommentar

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu